0Tuotetta

Ostoskorissasi ei ole tuotteita

Product was successfully added to your shopping cart.

Fabfilter

Laskeva

   

Tuotteet 1-10 / 19

 1. 1
 2. 2
 1. FabFilter Timeless 2

  FabFilter Timeless 2 ei ole ainoastaan loistavasti mallinnettu klassinen nauhakaiku. Sen uniikit korkeatasoiset flitterit ja monet luovat optiot tekevät tästä plugarista ultimaattisen soundin muokkaamisen työkalun. Luo erilaisia kaiku, -modulaatio ja scratch -efektejä ja paljon muuta.
  109,00 €
 2. FabFilter Saturn

  Erilaiset säröefektit näyttelevät merkittävää roolia musiikkituotannossa. Kevyestä ja lämpimästä putki- tai nauhasäröstä rankimpaan metallisäröön - FabFilter Saturn täyttää toiveesi.
  129,00 €
 3. FabFilter Pro-C 2

  FabFilter Pro-C 2 on korkealaatuinen kompressoriplugari vaativille ääni-insinööreille. Toimii erinomaisesti masteroinnissa, vokaalien esiintuomiseen, rumpumiksausiin tai EDM-miksaamiseen. Pro-C 2 hoitaa tehtävän tyylillä!
  149,00 €
 4. FabFilter Pro-Q 3

  Taajuuskorjain on todennäköisesti se työkalu, jota käytät eniten miksaamisessa ja masteroinnissa, joten tarvitset parhaan työkalun kaikista! FabFilter Pro-Q 3 tarjoaa parhaan mahdollisen äänenlaadun yhdistettynä innovatiiviseen käyttöliittymään ja helppokäyttöisyyteen.
  149,00 €
 5. FabFilter Pro-MB

  Monikanavainen kompressointi ja expanderi ovat tehokkaita työkaluja miksaamiseen, mutta vaikeita käyttää ja hallita. Tutustu FabFilter Pro-MB-softaan: monikanavainen dynamiikan prosessointi voivat olla intuitiivista sekä tehokasta samaan aikaan.
  169,00 €
Loading ...Load More ...
Laskeva

   

Tuotteet 1-10 / 19

 1. 1
 2. 2